17.11.2012

4 months far away

Ihan uskomatonta mite nopeesti tää aika menee, oon ollu jo 4 kk pois kotoota! En voi uskoo et oon ollu täällä siis jo 1/3 mun koko vuodesta :o Ihan hirveesti kaikkee on ehtiny jo tapahtua ja nyt aattelin palata ajassa taaksepäin ja pistää kuvia tästä ajasta mitä on menny:)

















Ja paljonpaljon kaikkee muuta!! On ollu iha parhaat 4 kk ja 8 kk edessä!!!!

6 kommenttia:

  1. oi siistii :) aika iso juttu lähtee vuodeks eri maahan periaatteessa yksin, varmaa jännittäny paljon! pystytkö olee ihan oma ittes sen sun isäntäperheen kanssa?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jooo kylhä sitä jännitti ihan sikana, mut semmost hyvää jännitystä xD Tykkään mun isäntäperheestä ihan hirveesti ja ne on tosi kivoja ja tosi rennosti pystytään olla! :)

      Poista
  2. Onko aika Ausseissa vastannut odotuksiasi? Kuvien perusteella näyttää tosi ihanalta, mutta olisi kiva kuulla, oletko pettynyt mihinkään tai mikä asia ylipäätään on siellä sellainen, jota et osannut odottaa?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Huh tulipa vaikee kysymys. Mut siis joo tää mun kylä mis asun ei oo semmone mikä tulee suomalaisel ekaks mielee ku sanoo,et lähtee australiaa. Tää on tätä perinteisint aboriginaaiseutuu eli ns. "oikeeta Australiaa" tääl on ollu valkosii vaan 40 vuotta ja sen huomaa kyllä. Mut lähin tänne aika tyhjäpäänä enkä uskaltanu aboriginaalimaasta oottaa mitään, oon lähinnä yllättyny positiivisesti. En kuitenkaan osannu oottaa sitä mite nää elää vanha-aikasesti nykypäivänäki. Välillä ois kivampi olla lähempänä kaupunkeja, koska täällä oikeesti asun kaukana sivistyksestä, mutta en tätä Nhulunbuyta mihinkään vaihtas :)

      Poista
  3. ihana postaus emmi! :)) t.ida

    VastaaPoista